Over mij

Heel graag deel ik mijn expertise en enthousiasme voor medezeggenschap met je.  Meedenken en meepraten als lid van een OR over  beleid in jouw organisatie is boeiend en geeft je de mogelijkheid het beleid te beïnvloeden. Dit was voor mij de reden mij in medezeggenschap te verdiepen en om mijn kennis en ervaring met je te delen. Medezeggenschap draagt bij aan gezondere organisaties. Dit bereik je vooral door het voeren van een goed gesprek, debat, een dialoog of discussie. 

De trainingen die worden gegeven zijn vooral gericht op de praktijk en vanuit jarenlange praktijkervaring Aan de hand van voorbeelden en casuïstiek krijg je inzicht in de Wet op de Ondernemingsraden en wordt veel aandacht besteed aan het overleg en hoe je je hierop voorbereid. Uiteraard is de inhoud van een training gebaseerd op jouw/jullie wens. Wat willen wij als OR?

Podcasts en blogs

Ik laat je ook graag kennis maken met mijn podcasts en blogs om je zodoende meer inzicht te geven in wat een OR kan en mag doen, hoe ze dit kunnen doen en vooral ook om je op een laagdrempelige kennis te laten maken met het werk van een OR. Als je mijn podcasts beluistert of blogs leest, merk je ongetwijfeld dat ik medezeggenschap erg belangrijk vindt en hier mijn enthousiasme in steek . Medezeggenschap geeft je namelijk de mogelijkheid invloed te hebben op de arbeids- en werkomstandigheden van jezelf en je collega's en het  beleid van de organisatie waar je voor werkt.

Coaching

Het is ook mogelijk om teambegeleiding en (persoonlijke) coaching gebaseerd op onbewuste drijfveren te volgen. Ik ben er van overtuigd dat deze vorm van training/coaching leidt tot teams die onderling ook echt als team kunnen functioneren. Hiervoor maak ik gebruik van geaccrediteerde coaches.

Als je je onbewuste drijfveren kent, kun je echt stappen maken in het leven. Of andere mensen blijvend in beweging krijgen.

TRAININGEN

Basistraining Wet op de Ondernemingsraden

Training: Het overleg

Training: Het adviesrecht

Training: Het Instemmingsrecht

Training: Beroepsrecht en mediation

Training: De BOB methode

Training: Voor bestuurders

Reactie plaatsen

Reacties

Eric van Gelderen
een jaar geleden

Dag Erik,
Wat een mooie website heb je gemaakt. Het was erg leuk je laatst even weer te spreken. Ik wens je heel veel succes met alles wat je doet in de toekomst en wie weet spreken we elkaar wel weer.
Groet, Eric

Ondersteuning bij advies- en instemmingsaanvragen